fredag 25 februari 2011

Fredag Morgonjogg eftermiddag möte i Malmö och förkyld


Morgonpasset, upp tidigt, hade möte inplanerat på konsulthalvön nere i storstaden. Riktigt roligt möte, träffade många gamla kollegor från Lindahl & Rothoff tiden. Nu arbetar de flesta på ATEA. Vet ju inte riktigt vad jag skall arbeta med eller var. Jobbar utifrån ett moln med möjligheter, sedan får vi se vad som händer.
Efter mötet styrde jag ner till Runners Store och lite snack med ytterligare en gammal kollega, Kent. Lite diskussioner och lite provning av nya racing flats, så blev det att vara Nike och Lunarkonceptet trogen, med ett par Lunaracers 2. Bra deal och jag hade ett par nya tävlingskor i påsen med hem till Rocky Mountains. Fördel med dessa är att de är skurna på sidorna så de inte ligger på slemsäckarna. Provade ett par PUMA, men dessa skor låg på direkt.
Förkylningen slagit ut ordentligt, varför inte. Vi får se om jag startar i morgon, men är pulsen normal i morgonbitti så sticker jag ner. Kör det som ett snabbdistanspass. Måste ju säkra vinsten i vintercupen. Kändes bra i morse när jag sprang. Verkar bara vara näsan som är drabbad.

3 kommentarer:

  1. Krya på dig!
    Sova är bästa medicinen!

    SvaraRadera
  2. Tack Eva, är nog inte så farligt! Man kan se det positivt, behöver vila lite, ler!

    SvaraRadera
  3. Hoppas det känns bättre idag och att du kommit iväg till tävlingen. Lycka till!

    SvaraRadera