torsdag 10 mars 2011

Torsdag Intervaller med KFK

Idag var det dags för lite längre intervaller. Precis när ovädret slog till i Paradiset. Hård vind och regn, som övergick till ösregn. Först blev det lite uppvärmning, som vanligt sprang jag ifrån Söndraby ner till Sågen. Eftersom det var så dåligt väder, så joggade vi två varv runt parken som uppvärmning.

Första intervallen gick relativt bra, sprang med Martin. Efter starten hade vi lite motvind på rakan, efter tvära svängen fick vi lite medvind, sedan när vi svängde ut på sista raksträckan så fick vi motvind. Hade trots detta 4.01 på intervallen.

Andra intervallen, drog vi igång efter två minuters vila, ungefär samma scenario, förutom att regnet hade upphört. Gick lite långsammare, klockan stannade på 4.07. Ganska trött efter denna.

Tredje intervallen var tung, gick tungt hela varvet. Men fick upp farten på slutet, gick en sekund långsammare, landade på 4.08.


Sprang tillbaks till Söndraby som nedjogg. Skulle egentligt ha kört 5 x 1000 meter, men eftersom det är tävling på lördag, struntade jag i de två sista intervallerna.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Det verkar som att vi är ganske lika på tusingarna.

    Lycka till på lördag!

    MVH

    SvaraRadera